6 motive pentru a utiliza WordPress pentru site-ul dvs. de afaceri - SpaceIT

6 motive pentru a utiliza WordPress pentru site-ul dvs. de afaceri

De ce putem spune că un site web WordPress este una dintre cele mai bune opțiuni pentru întreprinderile cu atâta încredere?

WordPress oferă o soluție ușoară și ușor de gestionat pentru orice tip de afacere. Când vine vorba de întreprinderile mici și mijlocii, luând în considerare costurile, ușurința de configurare și gestionabilitatea sunt mai cruciale decât pentru companiile mai mari. Majoritatea afacerilor nu își pot permite să investească exact în echipe întregi de experți pentru a-și crea și gestiona site-ul web.

Acesta este răspunsul nostru rapid în răspunsul la această întrebare. Cu toate acestea, ne putem extinde în continuare cu 6 motive pentru care utilizarea unui site WordPress este cea mai bună soluție pentru orice afacere.

Înainte de a continua, dorim să facem un punct mic, dar foarte important.

Când ne referim la WordPress în acest articol, vorbim despre  WordPress.org  – versiunea gratuită, open source. Nu vorbim despre WordPress.com care este versiunea plătită sau cunoscută și sub numele de platforma de blogging.

Acum că am clarificat acest lucru, haideți să aflăm mai multe detalii despre motivul pentru care WordPress este una dintre cele mai bune opțiuni pentru companii:

1. Un site web WordPress este rentabil

Pentru a începe, ai nevoie de un domeniu și de găzduire. Acestea provin de la o varietate de furnizori și cu o gamă întreagă de costuri.

Cu toate acestea, rămâne faptul că nu trebuie să plătiți pentru WordPress în sine. De asemenea, nu stabilesc limitări, astfel încât trebuie să plătiți mai mult pe măsură ce doriți să faceți mai mult.

2. WordPress oferă flexibilitate

Nu contează ce tip de afacere sunteți, WordPress are o serie instrumente care răspund nevoilor dvs.

Aveți nevoie de un site web informațional simplu? WordPress funcționează pentru asta. Aveți nevoie să înființați un magazin online și să aveți clienții cu ușurință să vă găsească și să cumpere produsele dvs.? WordPress este o alegere excelentă de comerț electronic, în special cu pluginuri precum Woocommerce.

Companie de constructii? Servicii financiare? Agentie turistica? Restaurant? Dacă Google „industria dvs. + site-ul WordPress” veți găsi o mulțime de exemple de alte companii din industria dvs. care și-au construit site-ul cu WordPress, companii mari și mici.

Acum, acest lucru nu înseamnă că versiunea „din cutie” va răspunde perfect nevoilor dumneavoastră. Cu câteva modificări și personalizare, se va potrivi ca o mănușă. Mai ales dacă încredințați modificarea și personalizarea experților WordPress, cum ar fi echipa noastră SpaceIT

Vezi câteva exemple.

De la nume mari precum  The Walt Disney Company  până la bloggeri respectați precum  Pavel Ciorici , de la celebrități la tehnologie, de la cultură la educație, există un site web pentru fiecare. Nu înseamnă că toate sunt bune sau frumoase, dar există o mulțime de site-uri WordPress impresionante acolo.

Potrivit W3Techs, 33% din toate site-urile de pe internet chiar acum au fost create cu WordPress. Aceasta este cea mai mare pondere individuală a tuturor celorlalte platforme de construire de site-uri web.

3. Un site web WordPress este scalabil

Configurarea unui site WordPress poate fi o investiție semnificativă pentru unele companii, mai ales atunci când tocmai începi sau îți reîmprospătezi site-ul vechi. Este posibil să nu aveți bugetul imediat pentru a vă construi întregul site web ideal. Și este în regulă!

Puteți începe simplu. Obțineți un site web curat și drăguț, pentru a vă prezenta clienților. Apoi, în timp, puteți adăuga ceea ce aveți nevoie, pagină după pagină sau funcție după caracteristică.

Pe măsură ce afacerea dvs. crește și ceea ce oferiți se extinde, puteți adăuga mai multe funcționalități. Ce ne referim la asta este când apare o nouă nevoie – spuneți că decideți să începeți să vindeți produsele online, astfel încât să puteți acoperi o zonă geografică mai mare – apoi puteți adăuga un magazin online pe site-ul dvs. web, cu toate „clopotele și fluierele”. necesar.

WordPress poate crește cu tine pentru a satisface nevoile afacerii tale.

Ceva de remarcat atunci când utilizați WordPress este că dețineți propriul dvs. conținut și puteți alege unde să vă găzduiți site-ul. Cu alte platforme, acestea dețin în general drepturile asupra conținutului dvs. și sunteți păstrați la capacitățile și cerințele lor de găzduire.

4. WordPress este gestionabil

Aveți site-ul dvs. nou-nouț în funcțiune! Acum ce? De ce ai nevoie pentru a-l menține funcțional? Necesită udare, tăiere, tăiere? Traducerea limbajului de grădinărit în site-uri web care ar însemna upgrade-uri, securitate, optimizare. Există o serie de aspecte de întreținere pe care trebuie să le urmăriți, pentru a vă asigura că site-ul dvs. web funcționează în continuare pentru afacerea dvs. WordPress facilitează urmărirea.

La început, poate părea copleșitor și confuz. Unul dintre motivele principale pentru care iubim WordPress este că nu este prea confuz pentru clienții noștri. De fapt, cu un pic de pregătire, chiar și cei mai puțin tehnici de persoană pot învăța să gestioneze un site web WordPress.

Ne pasă de cât de confortabili sunt clienții noștri cu site-ul lor și dorim ca aceștia să aibă încrederea să-l folosească și el. Există resurse grozave pentru învățarea WordPress și modul de utilizare a acestuia.

Ce se întâmplă dacă întâmpinați o problemă pe care nu știți cum să o remediați? Aici vine comunitatea WordPress la salvare! Există numeroase forumuri, bloguri și chiar echipe dedicate de asistență care vă pot ajuta să le gestionați temele sau pluginurile.

Acest lucru este, de asemenea, oferit clienților noștri, astfel încât să putem fi acolo pentru a-i susține și a-i ajuta să își mențină site-ul.

5. SEO este un beneficiu esențial pentru WordPress

Să poți construi SEO în site-ul tău cu WordPress este unul dintre cele mai mari avantaje față de majoritatea platformelor.

WordPress permite site-urilor web să utilizeze pluginuri SEO extrem de eficiente, pentru a obține controlul asupra cuvintelor cheie vizate. În plus, oferă posibilitatea de a avea o strategie SEO de imagine cu etichete alt și nume de imagini unice folosind cuvinte cheie.

De asemenea, prin faptul că puteți găzdui site-ul dvs. web cu furnizorul la alegere, acest lucru înseamnă că aveți mai mult control asupra vitezei de încărcare a site-ului. Viteza lentă a paginii poate avea un impact negativ asupra clasamentului Google și a experienței dvs. generale de utilizator – și nu doriți să se întâmple asta.

6. incredibilă comunitate WordPress

Comunitatea WordPress este minunată! Se dezvoltă și se dezvoltă (ha!) Tot timpul! Noile versiuni de WordPress sunt din ce în ce mai bune. De la designerii care lucrează pe teme până la dezvoltatori care creează pluginuri până la manageri de conținut și experți SEO – respectul și sprijinul reciproc sunt minunate!

WordPress devine din ce în ce mai puternic și acesta este în mare parte creditarea comunității de proiectanți, dezvoltatori și companii care îl susțin. Nu ar trebui să-i lăsăm în afară și pe cei care recunosc proprietarii site-urilor WordPress!

Site-ul WordPress este cea mai bună soluție pentru afacerea dvs.?

WordPress vă permite să construiți site-uri web puternice, care funcționează incredibil de bine chiar și pentru gigantii de afaceri precum Toyota, Sony Music și chiar site-ul oficial al țării Suediei.

Ești pregătit pentru un site nou WordPress nou?

Vrei să afli dacă WordPress este potrivit pentru afacerea ta? Contactați-ne pentru o consultație gratuită pentru a începe conversația – am fi bucuroși să vă ajutăm!

Author avatar
George
https://spaceit.md