Creare Landing Page în Moldova, Chișinău la un preț avantajos

Landing Page

Ce înseamnă Landing Page?

Landing Page reprezintă o modalitate tehnică de convingere a vizitatorului să cumpere produsul sau serviciul Dvs. în doar câteva minute. Acest instrument de marketing este setat ca să răspundă rapid la întrebările de bază și aduce clientul față în față cu produsul căutat, înainte ca potențialului cumpărător să-i apară dubii cu privire la calitatea produsului sau alte aspecte asemănătoare. În afară de asta, el minimalizează timpul cuprins între momentul cunoașterii companiei și încheierea înțelegerii. Prin ce este importantă Pagina de destinație? Prin aceea că landing-ul nu este niciodată o cheltuială, ci întotdeauna o investiție inteligentă, care se răscumpără într-un timp foarte restrâns. Comandarea unui landing este de fapt mult mai ieftină decât elaborarea unui site complet, cu multiple pagini.

Etapele de lucru cu Landing Page-ul

Dacă doriți să promovați efectiv afacerea în mediul online, comandați pagina unică de la programatorii noștri profesioniști, care respectă strict ordinea de elaborare:

Funcționalitățile landingului

Când este necesară o funcționalitate mai înaltă a landingului, alegeți opțiunea extinsă. Pe lângă posibilitățile specificate mai sus, va include:

De bază

Extinsă

HAI SĂ VORBIM

Ai un proiect?

Suntem o echipa de profesionisti cu capacitățile necesare pentru a crea orice proiect, indiferent de complexitatea acestuia începând cu site-uri simple corporative și finisând cu magazine online integrate cu sisteme de plată.