De ce ai avea nevoie de servicii SEO? - SpaceIT

De ce ai avea nevoie de servicii SEO?

SEO ar trebui să fie o parte fundamentală a strategiei dvs. generale de marketing. În articolul următor, explorăm ce este SEO și de ce serviciile SEO ar putea fi potrivite perfect pentru afacerea dvs. pentru a o ajuta să crească.

Ce este SEO?

Este posibil să fi auzit despre SEO care înseamnă „Optimizarea motoarelor de căutare” înainte, dar ce este? SEO vă permite să generați trafic gratuit pentru site-ul dvs. web, cunoscut și sub denumirea de rezultate de căutare organică pe motoarele de căutare.

SEO își propune să-ți structureze conținutul într-un anumit mod care să-i permită să funcționeze mai bine în motoarele de căutare precum Google, Bing, Yahoo, etc. Cu cât conținutul dvs. este mai ridicat organic, cu atât va fi mai performant și va genera mai mult trafic pentru site-ul dvs. web.

Afacerea dvs. are nevoie de servicii SEO?

SEO este o strategie excelentă pentru orice afacere, mică, medie sau mare. Vă permite să optimizați conținutul pe care îl creați într-un mod rentabil. Există o oportunitate uriașă de creștere a afacerii prin includerea ei în strategia de marketing, de asemenea este probabil ca și concurenții să investească în SEO. Bazându-te pe o singură sursă de trafic pentru site-ul / marketing-ul tău poate fi în detrimentul succesului afacerii tale, diversificarea abilității tale este o strategie solidă și dovedită pentru a-ți menține activitatea competitivă pe măsură ce peisajul de marketing se schimbă.

7 motive pentru care serviciile dvs. SEO vă vor ajuta afacerea

Internetul continuă să crească

Internetul continuă să crească, ceea ce înseamnă că și consumatorul dvs. poate crește. În ianuarie 2019, peste 4,39 miliarde de persoane erau online, o creștere cu 366 milioane față de anul precedent.

Căutarea organică fiind unul dintre cele mai mari canale pentru traficul de site-uri de afaceri, ai lăsa afacerea în dezavantaj dacă nu investești într-o strategie SEO solidă.

Concurența dvs. folosește SEO

Este probabil ca concurenții dvs. să folosească deja SEO pentru a-și ajuta afacerile prin crearea de trafic organic pe site-urile lor. Rămâneți în fața concurenței cu SEO și începeți clasamentul pentru termenii cheie care vor genera trafic web relevant pentru afacerea dvs. Înseamnă, de asemenea, că împiedici clienții să meargă direct la concurenții tăi.

Investiția în servicii SEO de înaltă calitate vă va permite, de asemenea, să aveți performanțe mai bune decât concurenții dvs. dacă își execută prost SEO. Profitați de oportunitatea oferită de SEO și începeți să construiți astăzi o strategie SEO.

SEO oferă un ROI ridicat

SEO poate aduce unele dintre cele mai bune rentabilități din orice canal de marketing, deoarece este pe termen lung, ceea ce înseamnă că depășește căutarea plătită pe termen lung. De ce? După ce conținutul dvs. va începe să se clasifice bine, acesta va continua să conducă traficul către afacerea dvs., spre deosebire de publicitatea plătită care se oprește odată ce încetați cheltuielile. Aceasta înseamnă că pe termen lung, veți obține rezultate mai bune de durată pentru banii dvs.

Întrucât SEO-ul tău consolidează efectele poate crește traficul site-ului și, în final, avantajele tale. Rețineți că SEO este o strategie pe termen mai lung și va dura 6-12 luni până când veți obține cu adevărat tracțiune. Dacă investiți într-o strategie SEO, vă recomandăm să luați cel puțin 6 luni pentru a începe să vedeți rezultatele.

Îți îmbunătățește credibilitatea ca afacere

Folosind o strategie solidă de marketing de conținut, parte fundamentală a unei strategii SEO bune, puteți începe să vă construiți încredere pe piața dvs., oferind conținut de calitate, informativ și valoros pentru potențialii dvs. clienți.

Cu cât conținutul este mai valoros, cu atât ai mai multă încredere. Avantajul suplimentar este că pe măsură ce conținutul dvs. începe să se clasifice bine și poate genera mai mult trafic către site-ul dvs. SEO vă oferă un alt mijloc de a ajunge la clienții dvs. și de a construi puncte de contact cu aceștia înainte de a cumpăra.

Îmbunătățește experiența utilizatorului

Scopul final al Google este de a oferi cele mai bune rezultate și experiență posibile pentru utilizatorii săi.

Drept urmare, multe dintre actualizările lor recente ale algoritmului se concentrează pe asigurarea faptului că aceștia trimit utilizatori pe site-uri care nu numai că oferă conținut relevant, ci și experiență excelentă pentru utilizatori.

Când luați în considerare SEO în timp ce creați conținut, utilizatorul ar trebui să fie în fața minții dvs., din nou, acest lucru creează conținut mai bun și trimite semnale către Google că sunteți serios în ceea ce privește adăugarea de valoare.

Acesta este motivul pentru care SEO este un instrument fundamental pentru a utiliza, deoarece ia în considerare factori tehnici cum ar fi prietenia mobilă, capacitatea de utilizare și viteza site-ului, care joacă un rol important în clasamentul paginilor cu motoarele de căutare ca niciodată.

Deși acest lucru înseamnă că optimizarea site-ului dvs. poate necesita un ajutor mai mult profesional, înseamnă că veți îmbunătăți continuu experiența utilizatorului pe care site-ul dvs. o oferă.

Cu o experiență de utilizator mai bună vă puteți aștepta la conversii mai bune, acest lucru poate avea un impact semnificativ asupra vânzărilor și veniturilor dvs. pe termen lung.

Rezultatele SEO pot fi măsurate

Măsurarea rezultatelor este un câștig imens atunci când vine vorba de orice activitate de afaceri, iar SEO nu este diferit. Puteți urmări fiecare aspect al rezultatelor SEO, iar majoritatea instrumentelor precum Google Analytics și consola de căutare Google vin gratuit. Urmăriți totul din traficul site-ului dvs. web, de unde provine traficul dvs. (surse de trimitere), conversii (în funcție de obiectivele pe care le-ați setat) și orice alte valori importante pentru afacerea dvs.

Utilizarea acestor date vă permite să reglați eforturile de marketing și SEO pentru a îmbunătăți în continuare site-ul și clasamentul dvs. cu motoarele de căutare. Cu orice companie bună de management SEO, aceștia ar trebui să poată să vă ofere rapoarte detaliate despre creșterea SEO și modul în care această performanță vă afectează afacerea.

Puteți ajunge la un public local

Aveți o afacere cu cărămidă și mortar sau luptați pentru clienții dintr-o anumită zonă? Folosirea SEO poate ajuta la crearea vizibilității afacerii tale. Folosind SEO local poți îmbunătăți credibilitatea afacerii tale și poți găsi clienți care îți caută serviciile în zona ta locală.

Așadar, există 7 motive solide pentru care SEO este foarte important pentru strategia dvs. de marketing și pentru succesul de afaceri pe termen lung. Dar de ce ai nevoie de o companie de management SEO și ce servicii îți pot oferi?

De ce o companie de management SEO?

Cu toate că fundamentele SEO sunt relativ simple, SEO în sine este un peisaj în continuă schimbare, care necesită timp, efort și cunoștințe tehnice pentru a urmări și implementa.

O companie bună de management SEO vă poate oferi strategii dovedite care funcționează pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți SEO și pentru a vă ajuta să obțineți cât mai mult din banii dvs. de marketing. Aceasta ar trebui să includă o strategie SEO solidă adaptată nevoilor și obiectivelor dvs. de afaceri. În cele din urmă, acest lucru ar trebui să îmbunătățească traficul site-ului dvs. atât în ​​calitate cât și în cantitate, ceea ce duce la creșterea afacerii.

Companiile de management SEO sunt, de asemenea, capabile să urmărească și să raporteze în mod eficient creșterea dvs. SEO și pot ajusta cu ușurință strategia noastră SEO pentru a oferi rezultate mai bune. În acest fel, puteți vedea cum se îmbunătățește performanța dvs. în timp și randamentul investițiilor pe care îl obțineți.

Dacă sunteți serios despre îmbunătățirea site-ului dvs. SEO pentru a vă îmbunătăți strategia de marketing generală, atunci investiția într-o companie de management SEO este cea mai potrivită pentru dvs.

Ce servicii poate oferi o companie de management SEO?

Companiile de management SEO pot oferi o varietate de servicii, de la audituri SEO la servicii SEO lunare. În general, acestea vor ajuta la îmbunătățirea clasamentului motorului de căutare, vor ajuta la optimizarea site-ului, vor oferi strategii de dezvoltare și vor ajuta la crearea de conținut, precum și la furnizarea de rapoarte detaliate despre cheltuielile dvs. SEO.

SpaceIT oferă următoarele  servicii  ca parte a diferitelor pachete pentru a vă ajuta SEO să crească.

Audituri SEO

Auditurile SEO unice  sunt o soluție excelentă pentru oricine are un site web existent care dorește să afle mai multe despre performanțele site-ului dvs. curent și cum puteți îmbunătăți SEO-ul site-ului dvs.

Auditul SEO unic include un raport detaliat care identifică orice probleme de eroare și probleme tehnice ale site-ului. Acest raport include și sugestii pentru îmbunătățirea sănătății site-ului dvs. web pentru SEO.

Strategie și obiective SEO

Cu pachetele noastre  lunare de SEO , vă putem ajuta în continuare analizând afacerile dvs. curente, înțelegându-vă obiectivele și apoi adaptând o strategie care va funcționa pentru afacerea dvs. Acest lucru este fundamental pentru succesul SEO și ar trebui să facă parte din orice ofertă bună a agenției SEO.

Aceasta va include analizarea site-ului dvs. web actual, precum și concurenții din industrie pentru a înțelege punctele tale forte și punctele slabe, clienții și publicul țintă înainte de a dezvolta o nouă strategie SEO.

Cercetare și strategie cu cuvinte cheie

Cercetarea și strategia de cuvinte cheie este o altă parte importantă a oricărei oferte SEO bune. Facem acest lucru înțelegând ce cuvinte și expresii asociați cu produsul și serviciile dvs. Vom folosi, de asemenea, analiza concurentului nostru pentru a înțelege ce termeni cheie concurează competiția dvs. și dacă acești termeni cheie au sens pentru obiectivele dvs. de afaceri.

Odată ce avem aceste informații, vă putem propune un plan care folosește frazele cheie selectate pentru a vă ajuta paginile să se poziționeze cu motoarele de căutare. Unele dintre conținuturile dvs. existente pot fi deja configurate bine pentru a profita de această strategie cu o oarecare optimizare, iar în alte cazuri, este posibil să fie nevoie să asistăm la strategia și crearea conținutului pentru a viza aceste fraze cheie.

Strategia conținutului și crearea de conținut

O strategie de conținut bună vă poate duce SEO la nivelul următor. Conținutul site-ului dvs. web trebuie să conțină cuvinte cheie și fraze potrivite pentru a-l permite să se plaseze bine. Crearea de conținut bogat în cuvinte cheie este o parte uriașă a strategiei dvs. generale de marketing.

Orice companie SEO bună va oferi sfaturi despre cele mai bune tipuri de conținut și despre modul în care aceasta se referă la strategia dvs. de cuvinte cheie. Unele companii vor crea chiar și conținutul dvs. (în mod normal, contra cost). Strategia de conținut ar trebui să implice, de asemenea, să vă uitați la conținutul dvs. existent și să îl optimizați acolo unde este necesar pentru a-i permite să se poziționeze mai bine cu motoarele de căutare care vă permit să conduceți mai mult trafic organic pe site-ul dvs.

Optimizarea site-ului web

După un audit SEO, unele optimizări ale site-ului web inițiale trebuie efectuate pe site-ul dvs. web. Aceasta ar putea îmbunătăți viteza site-ului, optimizarea imaginilor și asigurarea conținutului existent cuvinte cheie, meta descrieri și titluri potrivite.

Ar putea fi câteva mici ajustări la paginile cele mai importante pentru a vă asigura că se utilizează cuvinte cheie relevante. Poate însemna, de asemenea, eliminarea conținutului care nu funcționează și asigurarea faptului că plugin-uri precum Yoast sunt configurate astfel încât doar cel mai puternic conținut să fie indexat.

Pentru SEO local, ar putea fi ceva la fel de simplu ca să te asiguri că biroul / locațiile tale sunt listate pe pagina principală, semnalând către Google că te afli într-o anumită zonă.

Trimitere către motoarele de căutare

Dacă aveți un site nou sau ați făcut recent modificări și modificări ale site-ului dvs., atunci este vital să vă trimiteți site-ul către motoarele de căutare. Acest lucru le va permite să verifice din nou conținutul dvs. și să-l includă în rezultatele căutării.

Odată trimis, atunci trebuie să revizuiți din nou conținutul existent și apoi este timpul să lucrați la îmbunătățirea clasamentului.

Suport continuu și actualizări

SEO este un peisaj continuu și în continuă schimbare. Pentru a profita la maximum de aceasta, ar trebui să lucrezi pentru a-ți optimiza conținutul pe măsură ce crești. Cu  pachetele noastre lunare , vă oferim asistență permanentă, educație și analiză a site-ului dvs., precum și ajustarea strategiei dvs. pe măsură ce se modifică SEO și afacerea dvs.

Este important să păstrați bătăile inimii la modificările algoritmului, deoarece v-ar putea afecta clasamentul SEO. Vom fi siguri că vă vom menține înștiințat dacă actualizări majore afectează performanța site-ului dvs. și vom face ajustările necesare.

Timpul de a lua măsuri

Acum că aveți o mai bună înțelegere a modului în care SEO vă poate îmbunătăți strategia de marketing de afaceri, ce este o companie de management SEO și ce servicii vă pot ajuta, este timpul să luați în considerare dacă o companie SEO este potrivită pentru dvs. sau dacă este ceva care vă Voi face în casă.

Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care SpaceIT vă poate ajuta cu strategia SEO și tipul de  servicii pe care  le oferim,  contactați-ne astăzi pentru o consultație gratuită .

Author avatar
George
https://spaceit.md