Unul dintre cel mai bun furnizor de găzduire de site-uri web - SpaceIT

Unul dintre cel mai bun furnizor de găzduire de site-uri web

Vă vom explica cum să alegeți cea mai bună găzduire pe baza criteriilor precum viteza site-ului, lățimea de bandă, stocarea, tehnologia de ultimă oră, costul, scalabilitatea, asistența pentru clienți și securitatea. Pentru a începe, să răspundem la câteva întrebări comune despre găzduirea de site-uri web.

Ce este găzduirea site-ului web și de ce am nevoie?

Dacă doriți ca site-ul dvs. web să fie disponibil pentru persoanele online, va trebui să aveți un furnizor de hosting. Găzduirea de site-uri web este ceea ce face posibilă accesarea site-ului dvs. online. Un furnizor de găzduire stochează fișierele site-ului web pe serverele sale, ceea ce face posibilă accesarea site-ului atunci când utilizatorii efectuează o căutare online.

Furnizorii de găzduire de site-uri web pot oferi, de asemenea, alte servicii, cum ar fi găzduire prin e-mail, stocare și transferuri de date. Prețurile variază în funcție de serviciile și tipul de găzduire necesare pentru a sprijini site-ul dvs. web.

Cât de des trebuie să plătiți pentru găzduirea site-urilor web?

De obicei, există două opțiuni de plată pentru găzduirea site-ului web: lunar sau anual. Majoritatea furnizorilor de găzduire de site-uri web oferă o rată actualizată dacă vă angajați pe un an și plătiți o rată anuală unică. Cu toate acestea, rata lunară oferă flexibilitate pentru a putea schimba furnizorii mult mai ușor dacă este necesar.

De asemenea, fiți atenți la creșterea ratelor, majoritatea companiilor oferă o reducere mare atunci când semnează. Vă puteți aștepta ca prețurile să crească cu aproximativ 50% după perioada introductivă.

Ce tip de găzduire am nevoie?

Fiecare opțiune de găzduire oferă funcții diferite pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți un furnizor. Să aruncăm o privire la cele mai comune opțiuni de găzduire disponibile online.

Gazduire comună

Gazduirea în comun este cel mai comun tip de găzduire disponibil consumatorilor obișnuiți. În timp ce mai multe site-uri web sunt stocate pe același server, aceasta este o opțiune mai ieftină, deoarece acestea pot partaja costul. Cu toate acestea, poate afecta performanța site-ului dvs. web în funcție de modul în care alte site-uri web de pe același server folosesc spațiul.

Dacă site-ul dvs. are o mulțime de imagini, volume mari de trafic sau un magazin de comerț electronic, aceasta nu poate fi cea mai bună opțiune. Apoi, este posibil să aveți nevoie de mai multă lățime de bandă și spațiu de stocare pentru a vă susține site-ul.

Gazduire web dedicata

Gazduirea web dedicată vă oferă propriul server, deoarece nu există nicio distribuire. Un beneficiu de a avea un server dedicat este că îți oferă mai mult control. Acest lucru vă permite să alegeți tipul de server, inclusiv sisteme de operare și hardware. În plus, oferă o performanță ridicată, securitate și stabilitate prin e-mail. Cu toate acestea, poate fi mai scump, dar destul de puternic. Această opțiune este ideală pentru site-urile care au nevoie de o mulțime de resurse de server care primesc un volum mare de trafic.

Server privat virtual (VPS)

Un VPS acționează ca un server dedicat, dar este încă într-un mediu server partajat. Partajează performanța cu alte site-uri web de pe server, dar există mai puține site-uri cu resurse individuale. Un VPS este un teren de mijloc frumos între găzduire partajată și hosting dedicat.

Servere Cloud

Furnizorii de server cloud pot configura opțiuni care răspund cel mai bine nevoilor site-ului web al clientului. De obicei, acestea rulează în norii uriași publici, cum ar fi Amazon Web Services sau Microsoft Azure. Un avantaj al acestei opțiuni este că puteți face o scară perfectă. Dacă dimensiunea și traficul site-ului dvs. web crește, trebuie doar să plătiți furnizorului să vă dimensioneze spațiul în consecință.

Lucrurile de care trebuie să știți este cantitatea de lățime de bandă și stocare pe care furnizorul o include în serviciile lor. Lățimea de bandă este cantitatea de date transferate atunci când vizitatorii vin pe site-ul dvs. În timp ce stocarea este spațiul permis pentru stocarea fișierelor site-ului dvs. web. Pe măsură ce site-ul dvs. web crește, este posibil să fie nevoie de o creștere a lățimii de bandă și a spațiului de stocare.

Unii furnizori de găzduire oferă „stocare nelimitată” la un preț scăzut. Totuși, este posibil să nu fie ceea ce pare. Asigurați-vă că verificați dacă planul selectat nu vă va limita după un anumit nivel de utilizare.

În plus, hardware-ul este, de asemenea, un factor important atunci când oamenii vă accesează site-ul. Verificați dacă furnizorul folosește unități SSD pentru serverele lor, ceea ce poate crește performanța site-ului dvs. Sunt mult mai rapide decât unitățile tradiționale și sunt mai fiabile și consumă mai puțină energie.

Cum să alegi cel mai bun furnizor de găzduire web?

Am compilat opt ​​lucruri cheie de luat în considerare atunci când alegem cel mai bun furnizor de găzduire de site-uri web. Acestea includ viteza, lățimea de bandă, stocarea, cea mai recentă tehnologie, costul, scalabilitatea, asistența pentru clienți și securitatea.

Viteza site-ului

Viteza site-ului dvs. web este importantă, deoarece un site lent poate avea un impact negativ asupra experienței utilizatorului dvs. Viteza site-ului este determinată de tipul de găzduire, hardware și locațiile serverelor. Dacă aveți un server în locațiile cele mai apropiate de vizitatorii dvs., veți beneficia de viteza site-ului. Un furnizor bun de găzduire vă va permite să alegeți locația serverului pentru site-ul dvs.

Lățime de bandă

Lățimea de bandă este cantitatea de date transferate între site-ul dvs. web, vizitatori și internet într-o anumită perioadă de timp. Există o varietate de niveluri de lățime de bandă pe care furnizorii de găzduire le vor oferi în funcție de rețelele, conexiunile și sistemul lor. Dacă site-ul dvs. are mai mult de 5.000 de vizitatori în fiecare lună, atunci veți dori să aveți o cantitate bună de lățime de bandă.

Depozitare

Majoritatea furnizorilor de hosting vor oferi o varietate de niveluri de capacitate de stocare, în funcție de nivelul de găzduire pe care îl alegeți. Unii furnizori chiar oferă spațiu de stocare „nelimitat”, care poate veni cu restricții, așa că asigurați-vă că verificați tipărirea fină. Dacă site-ul dvs. web conține o mulțime de videoclipuri, muzică sau imagini, asigurați-vă că aveți o cantitate decentă de stocare.

Dacă sunteți o companie mică, este posibil să nu aveți nevoie de mai mult de 2-6 GB spațiu de stocare pentru site-ul dvs. web. Verificați dimensiunea site-ului dvs. web pentru a înțelege cât spațiu este necesar dacă treceți la un nou furnizor de hosting.

Tehnologie de ultimă oră

Doriți să vă asigurați că furnizorul dvs. de găzduire rămâne la curent cu tendințele de găzduire care beneficiază site-ul dvs. web. Cu cele mai recente tendințe de astăzi, vă recomandăm un furnizor de hosting care are un panou de control (cPanel) sau Plesk. Aceste panouri de control vă permit să faceți singuri modificări dacă apare nevoia.

În plus, un furnizor care utilizează servere cu SSD va fi mult mai rapid, fiabil și va consuma mai puțină energie. Un alt lucru este capacitatea de a alege spațiul serverului furnizorului de hosting pentru a fi mai aproape de vizitatorii dvs. Cu toate acestea, dacă nu este posibil, verificați dacă oferă rețea de livrare a conținutului (CDN). Un CDN utilizează o tehnologie care permite vizitatorilor dvs. să acceseze o versiune în cache a site-ului dvs. de pe cel mai apropiat server.

În sfârșit, totuși, un serviciu important de căutat într-un furnizor de hosting este backup-urile. Acest serviciu va face în mod automat copii de siguranță ale datelor dvs. de pe site-ul dvs. web zilnic. Acest lucru vă permite să restaurați site-ul dvs. web, dacă este necesar din orice punct. Acest lucru este important în cazul unui dezastru la centrul de date de găzduire, site-ul web hacked sau din cauza erorilor umane. Nu toți furnizorii de hosting oferă acest lucru, așa că veți dori să fiți siguri că îl veți căuta într-un pachet de găzduire.

Cost

Un alt lucru de luat în considerare este costul unui furnizor de găzduire de site-uri web. Doriți să vă asigurați că prețul este rezonabil pentru dimensiunea site-ului și a traficului dvs. Deși găzduirea partajată poate fi cea mai ieftină opțiune, găzduirea web dedicată este cea mai scumpă. Luați în considerare ce opțiune de găzduire se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. nu numai pe baza prețului. Dacă alegeți o opțiune de găzduire partajată, alegeți una cu hardware bun care folosește SSD-uri și mai multe CPU pe serverele lor.

Scalabilitate

Pe măsură ce site-ul dvs. web și traficul dvs. crește, veți dori să puteți dimensiona spațiul de găzduire necesar fără probleme. Furnizorii de găzduire se tarifează de obicei în funcție de spațiul de stocare și lățimea de bandă folosită. Luați în considerare un plan de găzduire la prețuri echitabile și scalabile, astfel încât acesta să poată crește odată cu site-ul dvs.

Relații Clienți

Un avantaj al utilizării unui furnizor de găzduire care oferă suport 24/7 este că le puteți contacta în orice moment. Timpul înseamnă bani, dar dacă nu sunteți în stare să rezolvați rapid orice problemă, atunci reconsiderați explorarea altor opțiuni.

A avea o echipă de asistență disponibilă pentru problemele și întrebările care pot apărea este incredibil de valoroasă. Verificați recenziile furnizorului de hosting, mai ales că clienții împărtășesc despre experiențele lor cu asistența clienților. De asemenea, vedeți dacă oferă o comunitate de utilizatori în care clienții sunt capabili să partajeze și să se conecteze cu alți utilizatori.

Securitate

Doriți să puteți oferi o experiență online sigură pentru utilizatorii dvs. Mulți furnizori de găzduire oferă certificate de securitate (SSL) care criptează datele care se întorc înainte și înapoi între serverul de găzduire și browser. Aceasta verifică identitatea proprietarului unui site web.

Unul dintre cei mai bune furnizori de găzduire site-uri web

* Notă: este posibil să fim afiliați cu unii parteneri de găzduire enumerați mai jos. Recomandările noastre nu sunt părtinitoare, ci se bazează pe experiențele noastre.

Hostinger

Considerat „cel mai bun raport de găzduire web”  Hostinger  oferă o gamă largă de prețuri și opțiuni de găzduire a site-urilor web. Prețul lor începe de la o rată promoțională de 3,95 USD / lună și în mod regulat 11,95 USD / lună pentru 10 000 de vizite lunare și 10 GB spațiu. Am constatat că au asistență pentru clienți cu adevărat bună și utilă. Oferă asistență 24/7, certificate SSL, migrare site, CDN, conturi de e-mail și copii de rezervă zilnice.

rezumat

Am inclus 5 emisiuni cheie de care trebuie să țineți cont atunci când avem în vedere furnizorii de găzduire de site-uri pentru site-ul dvs. web.

  1. Înțelegeți cât spațiu și lățime de bandă aveți nevoie pentru site-ul dvs. web.
  2. Căutați opțiuni de găzduire scalabile, astfel încât afacerea dvs. să crească, vă puteți ajusta nevoile de găzduire în consecință.
  3. Asigurați-vă că citiți tiparul mic înainte de a semna orice contract cu un furnizor de hosting. Acest lucru vă poate ajuta să evitați necunoscute sau ascunse. restricții.
  4. Examinați mărturiile și recenziile clienților pentru a vă asigura fiabilitatea și asistența serverului.
  5. Căutați furnizori de găzduire care oferă asistență 24/7, certificate SSL și utilizați tehnologia cu SSD, CDN și backupuri zilnice.
Author avatar
George
https://spaceit.md