Creați site-ul dvs web la un preț special în Moldova

WebDesign

Dezvoltarea site-ului la un preț accesibil

Suntem o echipa de profesionisti cu capacitățile necesare pentru a crea orice proiect, indiferent de complexitatea acestuia începând cu site-uri simple corporative și finisând cu magazine online integrate cu sisteme de plată. Mai jos am descris pe scurt tipurile standarte de website-uri pe care putem sa le elaboram pentru dvs.

Icon
Landing Page

Landing Page-uri pentru produse, servicii, evenimente sau oferte promoționale. Te ajutăm să vinzi orice si oricind!

Icon
Site Web Corporativ

Site web de prezentare a companiei. Afacerea ta merită să fie văzută în mediul online!

Icon
Site Web tip Catalog

Site web tip catalog/prezentare produse fără posibilitatea de a achita online. Clienții tăi merită mai multe detalii!

Icon
Portal Web

Portale web pentru site-uri de știri. Devin-o cea mai accesibilă sursă de informare în mediul online.

Icon
Magazin online

Magazine online/ eCommerce integrate cu sisteme de plată - vinde orice, oriunde, oricând.

Icon
Blog

Bloguri personale sau tematice. Devin-o un scriitor mai bun sau un expert în domeniul tău.

Ce primiți dumneavoastră, comandând un site la SpaceIT?

DEZVOLTAREA

Vă pasionează domeniul e-commerce sau intenționați să valorificați o resursă mai veche? Echipa noastră vă va ajuta în timp util să dispuneți de propriul site, conform preferințelor și necesităților proprii. Fiecare produs realizat de tehnicienii noștri are la bază un design original și opțiuni simple de redactare a informației de pe pagină. Mai mult, apelând la serviciile noastre, veți reuși să economisiți timp și bani, întrucât vă putem construi site-ul într-un format adaptabil telefoanelor mobile și altor gadget-uri

DESERVIRE TEHNICĂ

Pentru noi, colaborarea cu un client înseamnă mai mult decât executarea unei comenzi. Gama noastră de servicii poate include și deservire post-produs: suport lansare site, asistență tehnică la necesitate, soluționarea eventualelor erori, monitorizare, intervenții de conținut, protecție anti-spargere și altele.

SOLUȚII SIMPLE

Confortul în colaborare este esențial pentru noi. Iată de ce, până la semnarea contractului, orice potențial client beneficiază de o consultație detaliată și răspunsuri clare în legătură cu proiectul discutat. În urma analizei obiectului contractual, echipa noastră va propune soluții optime pentru elaborare, funcționare și completare, reieșind din sfera activității clientului și experiența noastră în domeniul IT. Clienții noștri pot controla în orice moment calitatea procesului de lucru prin suportul oferit de specialiștii noștri.

Avantajele colaborării cu noi

HAI SĂ VORBIM

Ai un proiect?

Suntem o echipa de profesionisti cu capacitățile necesare pentru a crea orice proiect, indiferent de complexitatea acestuia începând cu site-uri simple corporative și finisând cu magazine online integrate cu sisteme de plată.